<iframe src=https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-WTXVH5G height="0" width="0" style="display:none; visibility: hidden"></iframe>

Gasoline Grill rykker snart ind i Parken til FC Københavns kampe. Dermed kan fodboldfans og andre gæster i Parken se frem til det lækre økologiske oksekød fra Friland.

Den velkendte burger, som Friland leverer øksekødet til, er kåret til en af verdens bedste burgere og vil blive solgt på tribunerne til FC København-kampe, landskampe og koncerter fra sensommeren 2022.

Det vækker glæde hos Friland, der igennem de seneste år har haft et stærkt samarbejde med Gasoline Grill.

- Det er en fantastisk nyhed, og jeg glæder mig på Gasoline Grills vegne over at nå i mål med denne aftale. Gasoline Grill har et stærkt brand og rigtigt lækre produkter, som gæsterne i Parken nu kan nyde. Det ser vi meget frem til i Friland, hvor vi har et stærkt samarbejde med Gasoline Grill, siger Claus Hein.

Direktør i Gasoline Grill, Klaus Wittrup, er stolt over, at Gasoline Grill får muligheden for at servicere de mange gæster til Parkens arrangementer.

- Vi har en strategi om at åbne på unikke steder, som er lidt utraditionelle. Vi tænkte, at Parken er en unik lokation. Det kunne være sjovt at lave en amerikansk stadionoplevelse. Vi vil gerne hæve kvalitetsniveauet, og det gør vi med vores burger, hvor eksempelvis kødet er økologisk og helt friskhakket. I Gasoline Grill vil vi gerne promovere økologien flere steder. Vi vil gerne have økologiske kvalitetsprodukter på nye scener og til en pris, der kan konkurrere, siger Klaus Wittrup.

Gasoline Grill ser også frem til at komme i gang med partnerskabet, der også betyder, at der åbner en restaurant på hjørnet af P.H. Lings Alle og Øster Alle ud mod Fælledparken i løbet af efteråret.

Tidligere har Friland og Gasoline Grill arbejdet sammen med brandet SPOOR, som leverer sporbart læder, der er brugt til en del af indretningen af Gasoline Grills restaurant i Hellerup. I restauranten, der åbnede i april 2021, er interiøret derfor betrukket med sporbart læder fra SPOOR.