<iframe src=https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-WTXVH5G height="0" width="0" style="display:none; visibility: hidden"></iframe>

Lækkert økologisk oksekød fra Friland var på menuen hos kok og influencer Max Mariola til et fødevarefremstød i Milano torsdag. Eventet er arrangeret af Visit Danmark, den danske ambassade og Landbrug&Fødevarer. Friland havde leveret økologisk stribloin, som Max Mariola tilberedte. Han er kendt som en meget karismatisk og 'jordnær' kok fra Rom, der laver mad til italienerne at reflektere over. Det er med fokus på få, gode råvarer af høj kvalitet.

Eventet var primært for indkøbere og medier, ligesom arrangementet blev livesteamet fra Max Mariolas platforme ud til hans millioner af følgere på flere sociale medier.

- Vi er rigtigt glade for muligheden for at vise vores produkter frem, og samtidig giver Max Mariola ud en særlig synlighed og god adgang til en masse forbrugere. Det betyder noget, at vi kan få eksponering af vores gode produkter til så mange mennesker både til eventet og på sociale medier, siger Martin Rosenstand Thomsen, der er ansvarlig for salget til eksport i Friland.

Til eventet var Mathias Jepsen Schmidt, Costantino Costa  og Viktor Bekesi fra Danish Crown-kontoret i Chiasso præsenteret, som sælger Frilands produkter i Italien.