<iframe src=https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-WTXVH5G height="0" width="0" style="display:none; visibility: hidden"></iframe>

Gode kundedialoger, optimisme omkring økologien, ny viden og impulser og en velfungerende dansk stand er blandt højdepunkterne på den netop afviklede Biofach, som er Europas største messer i det økologiske segment.

Direktør i Friland Søren Tinggaard deltog for første gang på messen, og han er meget tilfreds med udbyttet, Friland har fået med hjem fra Tyskland. Blandt andet peger han på, at messens setup og Frilands stand var velfungerende og godt organiseret.

- Messen blev afviklet i en afslappende stemning, og det er helt klart, at mange økologiske virksomheder oplever en klart bedre balance. Kunderne melder tilbage til os, at der er lys forude. Samtidig står det klart, at natur og biodiversitet står højt på prioriteten hos mange kunder, og det giver os muligheder, vi nu skal i gang med at kigge på, siger Søren Tinggaard.

Både danske og tyske medarbejdere deltog på Frilands stand, og det har været en god oplevelse lyder det fra ansvarlig for eksportsalg i Friland, Martin Thomsen, der peger på, at Biofach er et godt sted at møde flere kunder på samme tid.

- Vi oplever, at det lavere udbud giver en god balance. Vi tager en masse indsigter og inspiration med hjem, og der er nogle trends for det økologiske segment, vi skal hjem og dykke mere ned i. Samtidig fik vi vist vores produkter til detail og foodservice frem, som vi vil gerne vil udvikle yderligere i Tyskland, siger Martin Thomsen.